General Mills

Social Circle, Georgia

This single-story distribution facility features 32-foot clear heights, an ESFR sprinkler system and tilt-up concrete construction.

Clayco completed a distribution facility for General Mills and the Rockefeller Group, pouring more than 65,000-cubic-yards of concrete and installing more than 17,000-lineal-feet of steel. The building was completed using sustainable construction techniques. The on-site team diverted over 77.2 percent of construction waste from landfills and 55.1 percent of materials used were harvested regionally. This single-story distribution facility features 32-foot clear heights, an ESFR sprinkler system and tilt-up concrete construction.

Get In touch

Anthony
Johnson

Executive Vice President

+314-592-2159
johnsona2@claycorp.com

Innovation Highlights

LEED NC V2.2 Gold Certified
Diverted over 77.2 percent of construction waste from landfills
55.1 percent of materials used were harvested regionally

Key Facts

Project size:  1,500,000 SF
Client name:  Rockefeller Group Development Corporation
Architect:  Macgregor Associates Architects

2018-01-24T19:50:57+00:00