Penn State Health Westview Garage

Hershey, Pennsylvania

This garage project allows the health system to accommodate continued growth on the Penn State Health Milton S. Hershey Medical Center campus.

Clayco was awarded this $35 million project for Penn State’s new parking garage and loop road on the west side of the medical center campus.

This construction project allowed the health system to accommodate continued growth on the Penn State Health Milton S. Hershey Medical Center campus. As the Medical Center and Penn State College of Medicine campus undertakes several key expansion projects, including a planned research and education facility, demand for additional parking has increased. The new parking structure provided for planned growth and replaced parking lost to building expansion and construction.

The parking garage was built on an existing ground-level parking lot adjacent to the University Fitness Center. It will add more than 1,200 parking spaces and be engineered to support expansion if necessary. The new loop road provides convenient access to that garage, as well as the west side of campus and the planned Penn State College of Medicine Innovation Pavilion.

Get In touch

Rick
Moeckel

Executive Vice President,
Institutional Business Unit Leader
& Shareholder

+314-592-2120
moeckelr@claycorp.com

Key Facts

Project size:  +1,200 car spaces
Client name:  Penn State University
Architect: Lamar Johnson Collaborative
Value:  $35,000,000

Integrated Company Involvement

LAMAR JOHNSON COLLABORATIVE

Architect

2020-12-01T22:22:57+00:00